Căsuțele noastre


3 căsuțe mici pe roți, în pădurea de la marginea unui oraș mare.
Tiny Transylvania, Tiny Elizabeth și Tiny Valentina sunt 3 case mici pe roți, așezată pe dealul Feleacului , în apropiere de orașul Cluj-Napoca. Un loc mic, simplu și dotat cu cele necesare pentru confort, însă care te provoacă să fii organizat și minimalist.
În mijlocul naturii, în liniște, îți oferă atingerea vieții reale, cumva deasupra orașului Cluj-Napoca, azi un hub al realității virtuale și al corporațiilor hi-tech.
O experiență și poate o lecție despre liniștea vieții simple, conectat la natura din jur și atât. Atât cât este nevoie pentru momente cu sens și amintiri grozave. Fie că pornești la pas, sau închiriezi biciclete eco friendly, Tiny Transylvania, este o altă poveste despre esența lucrurilor, dincolo de orice poleială.

E simplu de ajuns aici.
Șoseaua te duce până în apropierea căsuței. Si chiar dacă ultima porțiune este neasfaltată, de oriunde ai veni, Tiny Transylvania poate fi locul tau intim de liniște și momente cu sens.

 

Tiny Transylvania

Pasionați de natură, îndrăgostiți de lucruri simple și curate, am creat Tiny Transylvania pentru a vă oferi deconectarea mult dorită de la agitația cotidiană, de la tehnologie și mai ales de la social media și realitatea virtuală.

 

 

Tiny Elizabeth

Tiny Elizabeth are ceva din amintirea unei vacanțe la mare. Culorile calde, cu nuanțe plăcute de galben, dau o atmosferă cu iz mediteranean, de „dolce far niente”, o stare de bine care te inundă de cum îi treci pragul.

 

 

Tiny Valentina

Tiny Valentina e despre pofta de viață. Așezată mai aproape de liziera pădurii, căsuța are un design minimalist care emană prospețime și vitalitate, dar în același timp o stare de bine, de liniște și împăcare.