We are so Tiny!

Anul 2023 mi-a adus multe schimbări în viață pe plan personal. Am luat decizii grele care au schimbat direcția vieții mele, am plâns mult, am râs mult, am urcat aproape în fiecare săptămână câte un vârf de Munte și, cel mai important, am făcut loc pentru Mine.

Am lăsat ego-ul, m-am lăsat să fiu ceea ce sunt cu adevărat, un om ”mic” cu foarte multe frici, dar la fel de multe vise. Am locuit aproape 150 zile la Tiny Transylvania, unde, în fiecare zi, căsuța minusculă m-a învățat din nou că într-un spațiu mic, ”bagajele” rămân afară.

Locuirea în tiny house este comparabilă cu sentimentul pe care mi-l  dă muntele, sentimentul că suntem mici și nesemnificativi în fața Naturii.

Sâmbătăta trecută dimineața am mers devreme în Cheile Turzii cu Zokni, vizsla mea cu păr sârmos, și am făcut circuitul Cheilor, urmând semnul bulina roșie.

A fost extrem de frumos, am admirat pereții verticali, am ascultat ciripitul de păsărilor și sunetele pârăului împreună cu Zokni. Pe la amiază ni s-a alăturat un bun prieten și am decis să facem din nou circuitul, era prea frumos să plecăm acasă.

Am mers din nou pe potecile defileului, am urcat pe creastă și am admirat peisajul impresionat al Cheilor.

Urcând din defileu către creastă m-am amintit de lecția de viață primită de la această perioadă grea și anume că există un singur mod prin care te poți bucura de viață și anume să te găsești pe Tine, liniștea interioară.

Te invităm și pe tine pe potecile minunate al Cheilor Turzii.

Am descris aici traseul: https://tinytransylvania.ro/index.php/cheile-turzii/

Tünde și Zokni, vizsla maghiară cu păr sârmos