Sărbători de Paști pline de binecuvântări!

Îți dorim Sărbători de Paști fericite, pline de liniște alături de familie și cei dragi!

Acum, în prag de sărbătoare, ne reîntoarcem la sine și la tot ce ne bucură sufletul și ne aduce pace. Rămânem introspectivi și cultivăm starea de bine interioară prin recunoștință.

Și sunt atât de multe motive pentru care suntem recunoscători. Printre ele se numără sănătatea, Zokni, familia, prietenii, visele îndeplinite, comunitatea minunată din care facem parte și toți oamenii pe care am reușit să-i cunoaștem datorită conceptului nostru de suflet, Tiny Transylvania.

Oameni absolut minunați, care ne-au făcut să iubim și mai mult ceea ce facem, ajutându-ne să ne ducem mai departe misiunea. Continuăm să fim alături de mamele singure, donând 90% din profitul obținut celor 3 cauze sociale despre care am scris adesea, iar la fiecare 10 vizitatori pe care-i avem, plantăm un copac.

De asemenea, din dorința de a contribui la bunăstarea comunității, continuăm să reducem deșeurile, consumul de apă și amprenta de carbon, să suținem oamenii locului și afacerile locale și să protejăm natura. Despre aceste bune practici implementate, vom scrie în curând.

Iubim mai presus de toate oamenii și prietenii lor pufoși, milităm pentru incluziune socială și toleranță, suntem petfriendly și foarte doritori să descoperim autenticul.

Te așteptăm cu mare drag să ne vizitezi și să-ți petreci un sejur liniștit, departe de forfota orașului, într-o locație ferită de poluare și zgomot, aproape de viața sălbatică a pădurii.

Poți verifica oricând disponibilitatea căsuțelor noastre pe website.