Am vorbit despre tiny houses pe Profit

A fost o plăcere să vorbim despre căsuțele noastre pe roți, cu business coach Delia Beatrice Oprean, și mai ales despre valorile care se ascund în spatele acestui stil de viață: de deconectare, de liniște și de a petrece timp cu cei dragi.

Ideea de a-ți lua casa și a te muta cu ea în altă parte a prins tot mai mult în țările din vest pe parcursul ultimelor decenii. Denumite generic “tiny house” sau “tiny home”, căsuțele mobile sunt, de obicei, un soi de garsoniere pe roți, cu suprafețe de 20-30 de metri pătrați sau chiar mai mari, care pot fi transportate pe trailere în diverse locuri.

Tunde Csata și Andrei Pop au creat Tiny Transylvania, un altfel de business în turism, unde deconectarea de la agitația urbană și liniștea sunt cuvintele cheie.

Mulțumim pentru frumoasele cuvinte și mai ales pentru invitație, Delia. A fost o plăcere să vorbim despre ceea ce reprezintă modul în care noi am ales să ne trăim viața: simplu, cu sens, aproape de natură și cât mai departe de tumultul vieții cotidiene.

Sperăm ca tot mai mulți oameni să se lase inspirați de acest lifestyle și să evadeze fie și pentru câteva zile, în inima naturii, la Tiny Transylvania.